Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

HORDOZHATÓ NAPELEMES KÉSZLET LAKÓKOCSIKHOZ, KEMPINGEZÉSHEZ 40W

HORDOZHATÓ NAPELEMES KÉSZLET LAKÓKOCSIKHOZ, KEMPINGEZÉSHEZ 40W


Elsősorban lakókocsik, lakóautók, kempingezők áramellátásához ajánljuk ezt az angol gyártmányú, nagyteljesítményű, 12V-os, prémium kategóriás napelemes akkumulátor töltő készletünket, de sok más helyen is hasznosan alkalmazható (pl. nomád kempingezés, weekendházak, vadász- és menedékházak, építkezési területek, lakó-konténerek, stb.) A hordozható, a helyszínen szétnyitható és felállítható napelemes rendszer segítségével biztosíthatja a folyamatos energia ellátást még nomád körülmények között is. Akár hetekig, hónapokig tud világítani, TV-t nézni, számítógépet használni, mert a prémium kategóriájú, nagyteljesítményű napelem folyamatosan pótolja az akkumulátorból felhasznált villamos energiát. A 40W-os napelemes készlet nyári időszakban, napsütésben kb. 280Wh (23Ah) energiát tud biztosítani naponta.

A napelemes rendszer beépített, 8A-es töltésvezérlőt tartalmaz, amely megvédi az akkumulátort a túltöltéstől, így azt egyszerűen csak a mellékelt kábel segítségével - krokodil-csipeszekkel - a 12V-os akkumulátorhoz kell csatlakoztatni, amelyről elektromos berendezéseit működteti. A beépített töltésvezérlő indikátora folyamatosan mutatja a töltés és az akkumulátor töltöttségének állapotát. A kültéri használatra is alkalmas készlet pillanatok alatt felállítható a helyszínen, illetve összecsukható és a mellékelt hord-táskában szállítható.


Típus STFP40

Technológia Napenergia

Napelem cella teljesítménye   40w 

Beépített akkumulátor Nem

Kimeneti teljesítmény max. 40w 

Méret L 353mm

Méret W 500mm

Méret H 76mm

Súly 7 kg

Részletes ismertető sftp_40_90.pdf

Kiszerelés 1 készlet


Napelem paraméterek
Teljesítmény 40w

Ingyenes szállítás

  • Megtekintve: 6266
  • Cikkszám: STFP40
  • Elérhető: 8- 10 Nap
  • 119,899 Ft
  • Nettó ár: 94,409 Ft

Címkék: HORDOZHATÓ NAPELEMES KÉSZLET LAKÓKOCSIKHOZ, KEMPINGEZÉSHEZ, 40W