Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

PRÉMIUM FLEXIBILIS NAPELEMES KÉSZLET HAJÓRA, LAKÓKOCSIRA 80W

PRÉMIUM FLEXIBILIS NAPELEMES KÉSZLET HAJÓRA, LAKÓKOCSIRA 80W


A mindössze 3mm vastag, teljesen víz- és időjárásálló napelemeket szélsőséges körülmények közötti használatra tervezték. Ellenállnak a legszélsőségesebb időjárási viszonyoknak, a sós tengervíznek és felületük (korlátozottan) lépésálló. A prémium kivitelű flexi napelemek professzionális igényeket is kielégítő, kiemelkedően stabil elektromos és mechanikai paraméterekkel rendelkeznek.

Használhatók hajókon, yachtokon, csónakokon, camping- és lakóautókon, lakókocsikon akár kissé ívelt felületeken és olyan helyeken is, ahol elkerülhetetlen, hogy néha rálépjenek. A napelem-panel rozsdamentes acél csavarokkal és/vagy a készlethez mellékelt Sikaflex ragasztóval rögzíthető a felülethez. A panelek kialakítása olyan, hogy kis ívben hajlíthatók, így a hajók, járművek enyhe görbülettel rendelkező felületeire is rögzíthetők. 

A 80W-os napelemet bármilyen ólomsavas, vagy ólomzselés akkumulátorhoz csatlakoztatható a készletben található töltésvezérlőn keresztül. Ideális napsütéses körülmények között kb. 4,5...4,8A töltőáramot biztosít az akkumulátornak, így maximálisan naponta kb. 500...550Wh energiát tud termelni. Elsősorban olyan esetekben ajánljuk, amikor közepes energiaigényű fogyasztókat használ (pl. vízszivattyú, világítás, TV, stb.).

A készlet tartalmazza valamennyi alkatrészt és szerelési anyagot, amelyek segítségével akár házilag is felszerelheti napelemes rendszerét.


A készlet tartalma:

1 db 80W flexi napelem panel (885x665x3mm)

kb. 4m kábel

1db töltésvezérlő

1db biztosíték

2 db krokodil-csipesz

1db kábel bevezető harang

1db Sikaflex 292i ragasztó, 300ml

csavarok, kábelkötöző, szerelési útmutató

Típus SFPP080

Technológia Napenergia

Napelem cella teljesítménye 80 Watt

Beépített akkumulátor Nem

Kimeneti teljesítmény max. 80 Watt

Burkolat anyaga műanyag, fehér

Méret L 885 mm

Méret W 665 mm

Méret H 3 mm

Részletes ismertető nagy_keszletek_flexi.pdf

Kiszerelés 1 készlet

Napelem paraméterek
Teljesítmény 80w

Ingyenes szállítás

  • Megtekintve: 2565
  • Cikkszám: SFPP080
  • Elérhető: 8- 10 Nap
  • 269,900 Ft
  • Nettó ár: 212,520 Ft

Címkék: PRÉMIUM FLEXIBILIS NAPELEMES KÉSZLET